Gyakran ismételt kérdések


Biztos felmerül önben számos kérdés a Gorilla Wipes autóápolási nedves törlőkendők használatával kapcsolatban.

Reméljük, ezekből a kérdésekből számosat meg tudunk most válaszolni. Amennyiben maradt kérdése, vagy tanácsra van szüksége, keressen bátran minket az elérhetőségeink valamelyikén. Felkészült szakembereink segíteni fognak önnek.Igen, a Gorilla Leather Wipes bőrápoló terméknek kifejezetten célja, hogy megvédje, tisztítsa és ragyogóvá tegye a gumi felületeket is. Rendszeres használata, egy egyszerű módja annak, hogy megvédjük a gumi felületeket a repedéstől, UV-károsodástól, fakulástól vagy elszíneződéstől.
A Gorilla Leather Wipes tökéletesen használható mindenféle kezelt bőr felületre.  A speciálisan kialakított bőrtermék ápoló  segít megőrizni a bőrtermékek eredeti állapotát az autóban és a lakásban, azonban nem használható velúr, szarvasbőr vagy szövet felületeken. Nem tervezték használatát szobai vagy utcai kerékpárülés törlésére a síkosság miatt. Ha bármilyen kétség merül fel a felülettel kapcsolatban, bölcs döntés, hogy először kis területen teszteljük.
A Gorilla Wipes autós törlőkendőknek eltarthatósága 24 hónap.
Igen, a Gorilla Universal Cleaning autóápolási nedves törlőkendő kiválóan megtisztítja a keréktárcsákat a rárakódott szennyeződésektől, beleértve a fékbetétről rárakódó makacs szennyeződést is.
A Gorilla Wipes termékek használatakor nem szükséges gumikesztyű használata.
A speciális kendőszövetnek köszönhetően 1 lappal akár 200%-kal nagyobb felületet tisztíthat meg az egyéb törlőkendőkkel szemben.
A tekercset mindig a közepéről fűzzük be, így elősegítvén a következő lap megfelelő kihúzását.